Servis Kami

 

Kami menawarkan pakej dan servis dalam digital marketing sesuai dengan keperluan bisnes semasa.

Google Marketing

Kami pakar menyediakan Artikel atau Copywriting di Google Blog untuk pasarkan produk dan perniagaan anda. Anda boleh memberikan keywords atau kata kunci untuk kami tekankan dalam copywriting / artikel yang disediakan. Artikel dan copywriting kami sediakan berkonsepkan pengetahuan dan penyelesaian kepada masalah ramai pengguna yang memerlukan. Disinilah anda akan melihat pelanggan lama dan baru bersama anda semakin meningkat. Digital Marketing Google penting dalam era dunia kini memandangkan ia merupakan platform yang paling ramai pengguna di dunia selain dari Faceboook dan media sosial lain.

SEO Optimization

Kami membantu anda menaikkan artikel dan copywriting berkaitan produk / perniagaan anda di google 1st Page setiap kali pencarian google dilakukan di seluruh Malaysia. Search Engine Optimization (SEO) adalah keutamaan kami dalam merankingkan perniagaan anda di Google Page Pertama selama 2 Tahun. Anda juga boleh memberikan keywords atau kata kunci berkaitan perniagaan anda untuk kami naikkan di Google. Pelanggan akan menemui perniagaan anda setiap kali mereka mencari penyelesaian kepada masalah mereka.

Website Development

Kami pakar membangunkan website perniagaan anda yang lebih sistematik, mudah dan berkesan dalam menguruskan pelanggan dan meningkatkan taraf perkhidmatan anda. Pembangunan kedai online yang kami sediakan membantu anda mendapatkan pelanggan, memudahkan pelanggan dan sekaligus mengembangkan perniagaan anda. Anda boleh memilih jenis website yang anda inginkan, kami siapkan semua untuk anda. Dengan kedai online yang sistematik, menarik dan premium ini, perniagaan anda akan lebih efektif dan maju.

Social Media Marketing

Sosial Media Marketing melalui Facebook yang kami sediakan amat lengkap dan strategi. Anda dapat membina brand perniagaan anda yang kukuh dan mempunyai design yang tersendiri. Designer kami pakar dalam menyediakan profile photo page Facebook logo perniagaan baru untuk anda dan juga menghasilkan cover photo page Facebook anda. Copywriting dan post status untuk 2 bulan (60 post status) akan kami uruskan pada page perniagaan anda. Barulah perniagaan dan produk anda nampak hidup dan menerima feedback daripada pelanggan!

Facebook Ads

Facebook Ads atau facebook advertisement akan dilakukan dengan teknik dan strategi yang betul oleh team Pguin yang pakar mengendalikannya. Iklan facebook ads ini akan dilakukan dari page facebook dengan copywriting yang bagus untuk menarik minat para pembaca untuk menjadi bakal pelanggan anda. Anda akan melihat pelanggan berkualiti hasil dari data yang facebook berikan iaitu geografi, demografi, sosiografi dan lain-lain data yang membuatkan anda tahu apa pelanggan suka.

Digital Marketing Integration

Kami menyediakan perkhidmatan Digital Marketing Integration untuk
perniagaan dan bisnes anda secara keseluruhan dari segi elemen pembinaan, pengiklanan, strategi, branding, support dan sebagainya. Dengan platform SEO, PPC, Media Sosial dan lain-lain lagi, kami akan uruskanperniagaan anda secara digital tanpa perlu anda training, ambil banyak pekerja dan tidak cukup tangan untuk uruskan semuanya. Kepakaran IT dan pemasaran digital team kami akan membantu anda menghasilkan pengiklanan yang berkualiti dan berbaloi untuk perniagaan anda.

Facebook Ads

Google Ads merupakan medium pengiklanan iklan pay-per-click (PPC) untuk perniagaan atau produk anda yang dilihat orang ramai sepanjang ia berada di google. Iklan dari Google Ads akan muncul di tempat-tempat pilihan anda di internet dan akan disasarkan kepada pelanggan yang tepat. Anda boleh menentukan gambar atau teks iklan yang akan dipaparkan untuk pengiklanan ini.

Konsultasi PERCUMA Menerusi WhatsApp

WhatsApp kami untuk mendapatkan maklumat lanjut dan konsultasi tentang pemasaran digital untuk bisnes anda.